MINE INNLEGG

Torsdag: Night Out

18 March 2012, KLOKKEN 10:59 | 5 kommentarer

Nå har jeg virkelig fått et lite avbrekk fra jobb i helgen. I går var Liam og jeg med kjæresten hans på VM i Cheerleading, interessant! Herregud så fasinert jeg ble av alle løftene og ikke minst kastene som ble gjort! Bra jobbet Mathilde!

Men tilbake til torsdag:

Først var jeg som alltid på jobb, før turen gikk videre til Senkveld-studio for å promotere boken vår som er ute i hele landet førstkommende fredag! Fokuset ble selvfølgelig på litt andre ting også, det blir det alltid, men sånn er det! Vi takker nei til så mye, så litt må man by på seg selv!

Skal legge ut info om antrekket mitt litt senere, har fått noen spørsmål :)

Så skulle jeg som planlagt ut med Martine. Legg merke til sokkene mine, de fortjener litt oppmerksomhet! Som du ser så fikk de også nettopp det:

Vi startet kvelden med en tur til Diesel Female Appartment sammen med Diesel og ELLE. Masse hyggelige mennesker, gode drinker, noen låter fra Linnea Dale og ikke minst en fantastisk leilighet! Se video fra kvelden under:

Utover kvelden gikk vi videre…

:)Kommenter her


5 kommentarer


 1. Christopher M Husby (@allchristopher) (@allchristopher)

  Blogg: Torsdag: Night Out: Nå har jeg virkelig fått et lite avbrekk fra jobb i helgen. I går var Liam og jeg med… http://t.co/1eebxU42

  Sun 18 Mar 12 11:03

 2. Siri

  Nm i cheer*

  Sun 18 Mar 12 11:05

 3. Linda

  Fantastisk morro å se på dere i senkveld vakre mennesker ;) Skal kjøpe boka selvfølgelig ;) Ha en fin søndag ;)

  Sun 18 Mar 12 12:29

 4. christopher mørch husby

  Linda: Tusen takk for det! :)

  Sun 18 Mar 12 12:31

 5. Elle

  Stilige sokker!;D

  Tue 11 Dec 12 23:14


TWITTER
@ALLCHRISTOPHER


Fatal error: Call to undefined method WP_Error::get_item_quantity() in /home/allchblk/public_html/wp-content/themes/christopher2012/sidebar-sisteinnlegg.php on line 19